Noble House
MENY
Login
 
Noble House

Noble House designar och producerar hemtextilkollektioner för oss som tycker om att förnya våra hem regelbundet med både trendiga produkter och mönster i en fin mix tillsammans med den klassiska skandinaviska mönsterbilden.


Noble House är ett svenskt varumärke som skapas av svenska designers. Vi gör omtyckt prisvärd vardagstextil för ditt hem i koordinerade färgtema, allt går att mixa och matcha till en fin helhet. Hos oss hittar du allt från gardiner, kuddar, plädar, mattor till kökstextil och vaxduk. Vi gör 4 säsongskollektioner per år, men vi har även en bred och kommersiell bas. Från Noble House får du alltid lite mer än du förväntar dig!


Var kan man handla?

Noble House varor går att köpa hos fristående handlare och kedjor i Skandinavien. Under fliken ”Hitta Butik” letar du upp din närmaste återförsäljare.

Vi finns även i olika webshoppar, du kan bl.a. handla alla våra produkter genom Ellos.se. 


Våren 2015 

I butik hittar ni nu vårens fina kollektion i övervägande rosa, lila och grått och i mars adderar vi lite starkare färger för trädgård och sommar. Titta gärna under fliken ”Inspiration” där finns massor med härliga bilder. 


Springhill Textile AB

Springhill är ett av Skandinaviens ledande importföretag inom textila konsumentartiklar och Noble House är ett av 6 affärsområden. Tillsammans är vi över 100 anställda som arbetar med allt från design till inköp och försäljning. Vi är ett stabilt företag med en bred kompetens som borgar för att lagar och regler som REACH följs. Vi verkar för bra arbetsvillkor i produktionsländerna, genom att vara medlem i BSCI, se vidare information under springhill.se. 


 
KOM I KONTAKT MED OSS
Mörsaregatan 25,
SE-250 25 Helsingborg, Sweden
Telefon: +46 (0)42 250 890
kundsupport@springhill.se