Noble House vår 2020

När vintern närmar sig sitt slut och vårljuset börjar sippra fram är det tid för en nystart på många sätt.

Ett sätt att förnya, förändra och uppdatera hemmet är att byta ut textilierna. Med nya gardiner, prydnadskuddar, plädar och dukar blir hemmet genast redo för det kommande året.

Vi vill skapa en kontrast till vinterns form och färg med en vårkollektion som är både elegant och fräsch. Detta gör vi med vår lyxiga sammet i läckra dämpade nyanser och sprudlande blommig färgprakt.

De kommande färgerna för årstiden är grunden till kollektionen och vi väljer dem väldigt noga. Sand och linnenyanser kommer vara stort i vår och därför har vi valt att kombinera det med klassiska grå toner.

Grönt som nyutsprungen växtlighet är en självklar färg på våren, vi har allt från ljusgrön till mustigare bladverksgröna toner.

Tongivande i trendrapporterna är även aprikos och orange kulörer. Det är vackert att kombinera till det gröna och de klassiska basfärgerna.

Min inspiration kommer från det klassiska skandinaviska formspråket med stram design. På kökstextilierna har vi valt både en Chambrey och en fin våffelväv som båda är funktionella, taktila och en smula nostalgiska.

I vardagsrummet väljer vi enfärgade tyger och produkter med spännande struktur eller form. Målet var att skapa en harmonisk, vacker och funktionell kollektion som passar in i det skandinaviska hemmet.

Kollektionen funkar hela säsongen från vårvinterns kyliga dagar fram till trädgårdslivet tar vid.

Mycket nöje